Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنااز لرستان ؛بیرانوندی  با انتقاد نسبت به استفاده از کتاب‌های کمک‌های درسی در مدارس، اظهارکرد: با توجه به زمانی که دانش‌آموزان دارند نمی‌توانند هم کتاب‌های درسی و هم کمک‌درسی را درست و کامل مطالعه کنند؛ به عبارتی یادگیری تمام یافته‌های دنیا در مدت تحصیل برای دانش‌آموزان امکان‌پذیر نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: زمانی بخشی از سوال‌های کنکور اطلاعات عمومی بود و بخش دیگر سوالات از کتاب‌های درسی طرح می‌شد اما امروزه تمام سوال‌های کنکور از مطالب موجود در کتاب‌های درسی است بنابراین استفاده از کتاب‌های کمک درسی نیاز نیست.

بیرانوندی  با بیان اینکه برخی از کتب کمک درسی مهارت دانش‌آموزان را در پاسخگویی به سوال‌های کنکور و آزمون‌ها‌ افزایش می‌دهد، تصریح  کرد: دانش‌آموزان برای ورود به دانشگاه یا برخی مدارس که آزمون ورودی دارند از این کتاب‌ها استفاده می‌کنند و در واقع برای تقویت تست‌زنی دانش‌آموزان به کار می‌رود.

وی با انتقاد از وجود مدارس تیزهوشان و نمونه، عنوان  کرد: وجود این مدارس باعث می‌شود که دانش‌آموزان ناچار به استفاده از کتاب‌های کمک درسی شوند چرا که برای موفقیت در آزمون ورودی باید توانایی تست‌زنی داشته باشند.

بیرانوندی یادآور شد: تنوع مدارس عامل اصلی استفاده از کتاب‌های کمک درسی است؛ خانواده‌ها تمایل دارند فرزندانشان با استفاده از این کتاب‌ها از دانش‌آموزان دیگر برتری پیدا کنند؛ بهترین راهکار برای حذف کتاب‌های کمک درسی کاهش تنوع مدارس است.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در ادامه تاکید کرد: استفاده از کتاب‌های کمک درسی باعث استرس دانش‌آموزان می‌شود چرا که باید علاوه بر کتب درسی این کتاب‌ها را نیز مطالعه کنند؛ وجود این کتاب‌ها از یک سو به دانش آموزان آسیب وارد می‌کند و از سوی دیگر بار مالی زیادی به خانواده‌ها تحمیل می‌کند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۸۷۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شغلی که مسیرش با کوله‌بار عشق طی می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان، حامد مرادی، کارشناس ارشد برنامه ریزی درسی ۳ سال است آموزگار شده و به دلیل علاقه‌ فراوان، ریشه‌ روستایی، آشنایی کامل به منطقه و روستا‌های اسدآباد به خواست خود در مدرسه‌ ۶ پایه‌ سنایی روستای ده سفید معلم شده است.

هر روز در فصول مختلف سال و در شرایط مساعد و نامساعد جوی و جاده ۶۰ کیلومتر جاده را طی می‌کند و می‌گوید علاقه و عشقی که به بچه‌ها دارم نمی‌گذارد خستگی را حس کنم.

آقای مرادی با تلاش و کمک گرفتن از رئیس آموزش و پرورش اسدآباد و با استفاده از سیستم‌های شخصی مدرسه را هوشمند کرده و به دانش آموزان کار با کامپیوتر و چند نرم افزار جزیی مباحث درسی پایه‌ ششم را آموخته است.

دانش آموزان مدرسه‌ سنایی با دیدن فیلم‌های آموزشی، مسابقات درسی و املا در کامپیوتر درس‌ها را بهتر یاد می‌گیرند و دانش آموزان پایه‌های بالاتر هم مانند مدارس شهر‌های بزرگ مباحث درسی مرتبط با رایانه را به خوبی آموخته و به آینده‌ای روشن امیدوار شده اند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • شغلی که مسیرش با کوله‌بار عشق طی می‌شود
  • طراحی سؤالات امتحانات نهایی فقط از کتب درسی است
  • واژه ای به نام سمپاد به گوشتان خورده است ..
  • والدین ثبت‌نام کُتب درسی را تا ۲۵ اردیبهشت انجام دهند
  • قابل توجه دانش‌آموزان دهم، یازدهم و دوازدهم؛ سؤالاتی که در امتحان نهایی طرح می‌شود
  • چه نوع سؤالاتی در امتحان نهایی طرح می‌شود؟
  • سوالات امتحانات نهایی دانش‌آموزان چطور طراحی می‌شود؟
  • سوالات امتحانات نهایی چگونه طراحی می‌شود؟
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان