Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز، آیا شما نیز احساس می کنید که در تست مهارت لیسنینگ تافل با دشواری زیادی مواجه هستید و مایل اید که امتیاز لیسنینگ خود را در این آزمون افزایش دهید؟ ما به شما روش هایی را معرفی می کنیم که بتوانید مهارت لیسنینگ خود را به طور قابل توجهی بهبود بخشید و نمره لیسنینگ دلخواه خود را در آزمون تافل کسب کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بسیاری از داوطلبین آزمون بین المللی تافل یکی از مهارت های اساسی برای موفقیت در این ازمون را مهارت لیسنینگ می دانند. این کاملا طبیعی می باشد، زیرا در دیگر مهارت های مورد ارزیابی در این آزمون همانند ریدینگ، رایتینگ و اسپیکینگ، لازم است که به مکالمه ها یا سخنرانی هایی گوش دهید که مرتبط با سوالاتی است که در آن بخش مطرح شده است. به همین منظور نیاز است که مهارت لیسنینگ خود را قبل از شرکت در آزمون رسمی تافل iBT تقویت کنید.

برای اینکه اطمینان حاصل کنید که تمرینات لازم را به شکل موثر و کاربردی انجام می دهید و از شیوه های نوین برای رفع اشتباهات خود استفاده می کنید، توصیه می کنیم که در یک کلاس تافل در تهران یا هر شهری که ساکن آن هستید شرکت کنید تا از تجربه مدرسین تافل برای تقویت مهارت لیسنینگ خود بهره مند شوید. کلاس های تافل آموزش زبان دایلو یک گزینه بسیار مناسب برای کلیه زبان آموزانی که قصد شرکت در این آزمون بین المللی را دارند می باشد.

در صورتی که شما نمونه سوالات لیسنینگ آزمون تافل را تمرین می کنید، شاید از خود پرسیده باشید که چگونه می توانید با استفاده از منابعی که در اختیار دارید، لیسنینگ خود را تقویت کنید. در ابتدا به شما توصیه می کنیم که یک تست کامل لیسنینگ آزمایشی (ماک) تافل را انجام دهید و سپس پاسخ های خود را بررسی کنید. همانطور که شما به مکالمه ها و سخنرانی ها گوش می دهید، لازم است که یادداشت برداری کنید.

به خاطر داشته باشید که در آزمون تافل iBT امتیاز دهی از 120 نمره می باشد و نمره مردودی یا قبولی وجود ندارد. البته در صورتی که شما بتوانید امتیاز مورد نیاز خود را کسب کنید، به معنای قبول شدن شما در این آزمون است و اگر امتیاز لازم را کسب نکنید، می توان گفت که مردود شده اید.

پس از آنکه شما آزمون آزمایشی (ماک) تافل خود را انجام دادید و متوجه شدید که امتیاز شما نسبت به آن چه که انتظار داشته اید کمتر است، لازم است مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید.

امتیاز من نسبتا پایین می باشد:
در ابتدا مجددا به همان فایل صوتی لیسنینگ گوش دهید. بهتر است که متن لیسنینگ را در دسترس داشته باشید و همانطور که گوش می دهید، بخش هایی که در درک آن با دشواری بیشتری مواجه می شوید را علامت گذاری کنید. معمولا علت متوجه نشدن به دلیل وجود عبارت های نا آشنا می باشد، پس می توانید با استفاده از یک دیکشنری خوب معانی کلمات را پیدا کنید و تلفظ آن ها را تمرین کنید. همچنین می توانید عبارت ها را با صدای بلند بخوانید تا تسلط بیشتری در تلفظ کردن کلمات بدست آورید.

تا اینجا شما توانسته اید که خود را با کلمات آشنا کنید، پس لازم است که سپس به خواندن بخش هایی از متن لیسنینگ که در درک آن با دشواری مواجه می شوید بپردازید. این روند بیان کردن شفاهی آن چه که می شنوید "اکو" نام دارد و نوعی از گوش دادن فعال می باشد. تحقیقات نشان داده است که انجام این کار موجب توسعه بهتر مهارت لیسنینگ در مقایسه با گوش دادن بدون تکرار می گردد.

در مرحله آخر، لازم است که شما یک بار دیگر همان تست لیسنینگ تافل را که انجام داده اید، مجددا امتحان دهید و بررسی کنید که آیا توانسته اید که امتیاز لیسنینگ خود را افزایش دهید؟ در صورتی که هنوز موفق نشده اید، لازم است که مراحل قبل را تکرار کنید تا زمانی که بتوانید به طور کامل مکالمه یا سخنرانی لیسنینگ را متوجه شوید.

امتیاز نسبتا خوبی دریافت کرده ام:
در چنین حالتی لازم است که به بخش هایی از لیسنینگ که شک داشته اید مجددا گوش دهید. شاید که شما نسبت به برخی سوال ها اطمینان کافی نداشته اید و موجب شده است که در انتخاب برخی گزینه ها حدس بزنید. با بررسی چنین سوال هایی و گوش دادن مجدد به قسمت مرتبط در فایل صوتی لیسنینگ می توانید علت عدم اطمینان خود را بررسی کنید تا از پاسخ صحیح اطمینان حاصل کنید.

سپس لازم است که به آنالیز و تحلیل سوال هایی که اشتباه پاسخ داده اید بپردازید.

اگر که متوجه می شوید که در حال تکرار ارائه پاسخ اشتباه به سوال به خصوصی هستید، حتما علتی باید داشته باشد و لازم است که متوجه شوید که چرا قادر به درک بهتر لیسنینگ نیستید تا بتوانید به سوال پاسخ صحیح دهید. ممکن است از خود بپرسید که چرا برخی مطالب مرتبط با این سوال در یادداشت های شما وجود ندارد؟

انجام مراحل بالا برای هر تست لیسنینگ تافل حدود 50 دقیقه زمان می برد. البته اگر که شما توانسته باشید که به اکثر سوال ها پاسخ صحیح دهید، بررسی علت پاسخ های اشتباه، زمان بسیار کمتری از شما خواهد گرفت. در نتیجه با صرف 2 الی 3 ساعت زمان به صورت روزانه، قادر خواهید بود که بیش از 45 تست کامل لیسنینگ تافل را در کمتر از 4 هفته انجام دهید. در چنین حالتی شما شاهد افزایش قابل توجهی در نمره لیسنینگ تافل خود خواهید بود.

با به کار گیری تمرینات ارائه شده و آموزش در کلاس های آمادگی برای شرکت در آزمون تافل ibt قادر خواهید بود که در مدت زمان کوتاهی مهارت لیسنینگ خود را تقویت کنید و نمره مورد نظر خود را در این مهارت دریافت کنید. کپی متن خبر

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۹۴۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، دکتر فروزنده کلانتری افزود: بهبود وضعیت سلامت مادران یکی از اهداف مهم سازمان ملل است و در ایران، مراقبت‌های بهداشتی از مادران از طریق نظام شبکه بهداشتی و خانه‌های بهداشت ارائه می‌شود.
وی، انجام مشاوره‌های رایگان در زمینه فرزند آوری و جوانی جمعیت، مراقبت‌های پیش از بارداری جهت زنان ۵۴-۱۰ ساله همسردار خواستار فرزند، مراقبت‌های پیش از بارداری، تجویز مکمل‌های لازم، ارجاع جهت ویزیت پزشک، دندان پزشک، ماما، کارشناس تغذیه و روان شناس، درخواست آزمایش‌های لازم قبل از بارداری برای داشتن بارداری ایمن‌تر و پیگیری مادر تا رفع مشکل یا کنترل بیماری را از جمله خدمات قابل ارائه توسط ماما‌ها در حوزه بهداشت برشمرد.
دکتر کلانتری همچنین به مراقبت‌های دوران بارداری اشاره کرد و اظهار داشت: این مراقبت‌ها شامل ۹ مراقبت است که سه مراقبت در نیمه اول بارداری و ۶ مراقبت در نیمه دوم بارداری (به محض اطلاع مادر از بارداری) انجام می‌شود.
وی افزود: اندازه گیری وزن و فشارخون و سمع قلب جنین، توزیع مکمل‌های لازم دوران بارداری به صورت رایگان، درخواست وانجام آزمایش‌های دوران بارداری، پیگیری و درمان بیماری‌های دوران بارداری و ارجاع به متخصص در صورت لزوم، برگزاری رایگان کلاس‌های آمادگی زایمان در راستای توانمندسازی مادران برای انتخاب روش زایمان وسازگار شدن با درد، آموزش ورزش‌های دوران بارداری و تن آرامی برای مادران باردار از جمله اقداماتی است که در دوران بارداری انجام می‌شود.
وی ادامه داد: آموزش‌های لازم دوران بارداری و زایمان و شیردهی، بالا بردن سطح آگاهی مادران در زمینه بارداری و زایمان طبیعی و سزارین، تامین سبد غذایی مادران مبتلا به سوء تغدیه، شناسایی مادران با بارداری نیازمند مراقبت ویژه و پیگیری روند درمان تا کنترل یا برطرف شدن مشکل از دیگر مواردی است که در دوران بارداری جهت مادران صورت می‌گیرد.
مدیر گروه جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس معاونت بهداشتی دانشگاه تصریح کرد: انجام سه بار مراقبت پس از زایمان، ارائه آموزش‌ها با توجه به نیاز مادر، مشاوره و حمایت از مادر شیرده و ارائه مکمل‌های لازم هم از خدمات ماما‌های حوزه بهداشت جهت مادرانی است که به تازگی زایمان کرده اند.
وی خاطر نشان کرد:انجام غربالگری سرطان‌های شایع زنان شامل معاینات برست و سرویکس، مشاوره‌های دوران بلوغ، مشاوره حین ازدواج، انجام مشاوره‌های رایگان در زمینه انصراف از سقط عمدی جنین و تلاش در راستای منصرف نمودن مادران از تصمیم به سقط، آموزش خود مراقبتی به تمامی بانوان و ارائه مراقبت‌ها و آموزش‌های دوران یائسگی از دیگر خدمات ماما‌ها به زنان می‌باشد.

دیگر خبرها

  • فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد
  • اجرای موفقیت‌آمیز آزمون نمونه‌های طرح پیش بسته‌بندی در خراسان جنوبی
  • آموزش؛ حلقه مفقوده در دیابت/ سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • کتاب آموزش زبان انگلیسی برای مبتدیان
  • تاکید استاندار بر تشکیل شورای عشایر چهارمحال و بختیاری
  • سفر فضاپیمای چینی به قسمت دوردست ماه آغاز شد
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض دولت برای آتش‌سوزی شفت
  • نوزدهمین آزمون اعطای مدرک به حفاظ قرآن در بوشهر برگزار شد
  • خرید تضمینی گندم به بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار تن رسید
  • قبول شدگان ماده ۲۸ پس از قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش باید چه کنند؟